Over ons

Uw betrouwbare garage

Welkom bij TB-Automotive Tilburg, uw vertrouwde partner in hoogwaardige auto-onderhoudsdiensten. Ons ervaren team van autotechnici en klantenserviceprofessionals staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en uitstekende service. Bij TB-Automotive Tilburg streven we ernaar om uw auto-ervaring te verbeteren door middel van betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Ontdek hoe wij uw rijervaring kunnen optimaliseren en uw auto in topconditie kunnen houden. Welkom bij TB-Automotive Tilburg, waar uw tevredenheid onze prioriteit is.

Onze beloftes

Bij TB-Automotive Tilburg beschikken we over een team van ervaren monteurs en technici die gepassioneerd zijn over het leveren van hoogwaardige diensten. Onze expertise strekt zich uit over diverse aspecten van auto-onderhoud, reparaties, en diagnostiek, waardoor we onze klanten kunnen verzekeren van betrouwbare oplossingen voor hun voertuigen.

Wij stellen onze klanten centraal in alles wat we doen. Bij TB-Automotive Tilburg streven we ernaar om een persoonlijke en professionele service te bieden die voldoet aan de individuele behoeften van elke klant. We luisteren naar uw zorgen, bieden duidelijke communicatie en streven altijd naar uw tevredenheid.

Onze reputatie is gebouwd op het leveren van hoogwaardige diensten en het gebruik van kwaliteitsonderdelen. Bij TB-Automotive Tilburg streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van routine-onderhoud tot complexe reparaties. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun voertuigen in goede handen zijn en dat we streven naar duurzame oplossingen die de veiligheid en prestaties van hun voertuigen optimaliseren.

Onze missie

Onze missie bij TB-Automotive Tilburg is om onze klanten hoogwaardige automotive diensten te bieden, ondersteund door deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor al hun auto-onderhoudsbehoeften, met een focus op uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Onze visie

Onze visie bij TB-Automotive Tilburg is om een toonaangevend automotive servicecentrum te zijn, waar klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en te groeien, met een focus op duurzaamheid, technologische vooruitgang en het leveren van ongeëvenaarde service aan onze klanten.

TB-automotive helpt je verder

ons team

Ons team bij TB-Automotive Tilburg bestaat uit ervaren autotechnici en klantenserviceprofessionals die gedreven zijn om hoogwaardige service te leveren. Met passie en expertise streven ze naar tevredenheid en bieden ze elke klant een persoonlijke en professionele ervaring.

Tim Chardet

Eigenaar / Monteur

Bas Chardet

Eigenaar / Monteur

Neem contact op!